جلسه توجیهی بانک رسالت و سامان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۳۱ |
جلسه توجیهی تسهیلات وام بانک رسالت و سامان با حضور نمایندگان بانک رسالت آقای خشنود و آقای هوشیار سرکار خانم اورنگ رئیس اداره دریافت و پرداخت، سرکار خانم معصومی رئیس اداره رفاه و تعاون، کارشناسان اداره رفاه و رابطین رفاهی دانشگاه در تاریخ 25/6/98 در سالن شماره 4 مرکز همایش های رازی برگزار گردید. در ابتدای جلسه آقای خشنود نماینده بانک رسالت ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص تاریخچه بانک و توسعه فرهنگ قرض الحسنه در خصوص فرایند وام (اعتبار سنجی در سامانه مرآت - مستندات شغلی -مدارک ضامن تسهیلات بانک رسالت- نحوه افتتاح حساب به صورت غیر حضوری در سایت بانک رسالت - اعتبار سنجی ضامن -تحویل مدارک به بانک مبالغ چک و سفته توضیحاتی ارائه نمودند. در ادامه سرکار خانم اورنگ رئیس اداره دریافت و پرداخت دانشگاه در خصوص نحوه و ارسال درخواستهای وام بانک سامان توضیحاتی ارائه نمودند و خواستار دقت در معرفی افراد (خالص پرداختی بدون کارانه در ستون حداکثر اعتبار تایید شده (ریال)) به بانک سامان شدند. در انتهای جلسه سرکار خانم معصومی ضمن تشکر از حضور همکاران پس از جمع بندی مطالب در خصوص بخشنامه تسهیلات اقامتی ( عالی قاپو اصفهان و رعایت مفاد بخشنامه های ارسالی مطالبی ارائه نمودند.

دفعات مشاهده: 1604 بار   |   دفعات چاپ: 52 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر