دور اول تورهای یک روزه کاشان و نمک ابرود سال 98

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۵ |
قابل توجه همکاران محترم جهت ثبت نام دور اول تورهای یک روزه به سایت http://eghamati.iums.ac.ir لطفا مراجعه فرمائید:

این دوره از تورها با توجه به شرایط فصلی و با در نظر گرفتن نظرسنجی تور (قابل رویت در سایت رفاه) برنامه ریزی گردیده است. لذا خواهشمند است

جهت برنامه ریزی بهتر و ارتقاء کیفیت خدمات در تورهای دوره تابستان و پاییز، درخصوص شرکت پرسنل در این نظر سنجی دستور اقدام مقتضی مبذول

فرمائید.
  1. با توجه به محدودیت ظرفیت تورها، اولویت با متقاضیانی می باشد که از تورهای گذشته استفاده ننموده و زودتر از دیگران نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
  2. نفرات مجاز جهت شرکت در تور یک نفر اصلی و دو نفر همراه می باشد.
  3. متقاضیان هر دوره از شنبه هر هفته تا سه شنبه در تاریخ های اعلام شده می توانند نسبت به ثبت نام تور اقدام نمایند
  4. فرایند ثبت نام تا زمانی که شخص هزینه را پرداخت ننماید به صورت قطعی نمی باشد. ضمناً در صورت انصراف متقاضی هزینه پرداخت شده بازگشت داده نمی شود.
  5. در کلیه تورها صبحانه، ناهار و میان وعده سرو می گردد.
  6. شرایط هر تور در سامانه اماکن اقامتی تفریحی در قسمت تور قابل مشاهده می باشد.
  7. با توجه به صدور بیمه برای فرد متقاضی و همراهانش، امکان هیچ گونه جابجایی و افزایش تعداد همراهان بعد از ثبت نام نهایی وجود ندارد و از پذیرفتن افراد بدون ثبت نام معذوریم .
  8. همراه داشتن کارت ملی، دفترچه بیمه خدمات درمانی و برگه معرفینامه ضروری می باشد.
  9. افراد متقاضی و همراهان می بایست توانایی جسمی متناسب با تور را داشته باشند.
  10.  افراد شرکت کننده در تور از زمان حرکت تا زمان بزگشت به محل پردیس همت، در اختیار تور بوده و حق جدا شدن از گروه را ندارند.

ردیف عنوان تور تاریخ برگزاری تور تاریخ ثبت نام هزینه هر نفر برای تور هزینه هر نفر همراه، مازاد بر 2 نفر
1 نمک آبرود 98/2/5 31 فروردین لغایت 3 اردیبهشت 500/000 ریال 1/500/000 ریال
2 کاشان نیاسر 98/2/12 7 الی 10 اردیبهشت 500/000 ریال 1/500/000 ریال

دفعات مشاهده: 1309 بار   |   دفعات چاپ: 49 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر