پرسنل طرحی،شرکتی،ضریبK و پزشک خانواده

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۷ |

قابل توجه همکاران محترم طرحی ،شرکتی، ضریب kو پزشک خانواده دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران

قرارداد بیمه مکمل درمان کارکنان دانشگاه از تاریخ 98/10/1 لغایت 99/9/30 با شرکت سهامی بیمه دانا منعقد گردید. این قرارداد شامل 3 طرح، طرح طلایی(فرانشیز 10%) 1.602.500 ریال فرد اصلی و تبعی1.830.000 ریال و طرح نقره ای(فرانشیز 20%)  497.000 ریال فرد اصلی و تبعی 724.500 ریال و طرح همگانی فرانشیز 30%)  بیمه شده اصلی مبلغی کسر نمی شود و تبعی227.500 ریال  می باشد که هر فرد مجاز به انتخاب یک طرح برای خود و کلیه افراد تحت تکفل ( همسر-پدر-مادر-فرزندان پسر زیر 30 سال در صورت اشتغال به تحصیل و دختران تا زمان ازدواج ) می باشند.

1. فرزندان ذکور تحت تکفل ( که دارای دفترچه بیمه پایه تحت تکفل بیمه شده اصلی یا پدر باشند و به شرط نداشتن همسر) کارکنان تا سن 25 سال و در صورتیکه به تحصیل تمام وقت در دانشگاه یا موسسات عالی اشتغال داشته باشند، با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل تا  30 سال.(مسئولیت اخذ مدارک در هنگام ثبت نام به عهده واحد می باشد)
  2. پوشش بیمه ای فرزندان ذکور که در شروع قرارداد مشمول بیمه شده اند تا پایان سال قرارداد ادامه خواهد داشت.
  3. فرزندان از کار افتاده دائم (جزئی و کلی) به تشخیص پزشک معتمد بیمه گذار و ارئه مدارک معتبر و مستندات مرتبط.
  4. فرزندان اناث (دختر) کارکنان مشروط به نداشتن همسر ( دفترچه بیمه پایه تحت تکفل بیمه شده اصلی باشد)
  5. افراد فاقد بیمه پایه ( تامین اجتماعی، خدمات درمانی، نیروهای مسلح و بیمه سلامت) امکان عضویت در بیمه درمان تکمیلی را ندارند.

افراد واجد شرایط ثبت نام در بیمه تکمیلی

جدول تعهدات شرکت بیمه دانا

طرح طلائی         طرح نقره ای           طرح همگانی

با توجه به اینکه امکان حذف و اضافه و یا تغییر طرح انتخابی وجود ندارد، با مطالعه دقیق شرایط قرارداد و جداول تعهدات هر سه طرح

(بارگذاری شده در قسمت بیمه سایت اداره رفاه) اقدام به ثبت نام نمایند
.

سامانه ثبت نام بیمه کارکنان دانشگاه برای پرسنل طرحی، ضریبk ، شرکتی کارآفرینان آوای سلامت و پزشک خانواده از تاریخ 98/10/28 لغایت98/11/8 در سایت اداره رفاه و تعاون مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه به نشانیrefahi.iums.ac.ir  جهت ثبت نام متقاضیان فعال می باشد(زمان ثبت نام به هیچ وجه تمدید نخواهد شد).

1. کلیه کارکنان طرحی، ضریب k، شرکتی کارآفرینان آوای سلامت و پزشک خانواده ملزم به ثبت نام در سامانه بیمه تکمیلی دانشگاه جهت تحت پوشش قرار گرفتن در طرح بیمه سلامت همگانی بصورت رایگان می باشند و  ر صورت تمایل به استفاده از سایر طرحها (طرح طلایی و نقره ای) و یا عضویت افراد تحت تکفل خود در طرح سلامت همگانی می باشند، بایستی جهت نهایی نمودن فرایند ثبت نام، به  واحد محل خدمت خود مراجعه نموده و فرم تعهد نامه دریافتی از سامانه ثبت نام را به همراه فیش واریزی حق بیمه یکساله خود و بیمه شده های تبعی را به رابط رفاهی واحد تحویل دهند. شایان ذکر است هر فرد مجاز به انتخاب یک طرح برای خود و افراد تحت تکفل (همسر، فرزندان، پدر و مادر) می باشد.
  2. ***********   سایر پرسنل شرکتی در صورت تمایل جهت عضویت در بیمه تکمیلی می توانند با هماهنگی رابط رفاهی و کارشناس اداره رفاه نسبت به  تکمیل فرمهای مربوطه و واریز حق بیمه یکسال خود بصورت یکجا  اقدام نمایند. (این پرسنل مشمول استفاده از یارانه بیمه سلامت همگانی نمی باشند)
  3. فرزندان ذکور تحت تکفل ( که دارای دفترچه بیمه پایه تحت تکفل بیمه شده اصلی یا پدر باشند و به شرط نداشتن همسر) کارکنان تا سن 25 سال و در صورتیکه به تحصیل تمام وقت در دانشگاه یا موسسات عالی اشتغال داشته باشند، با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل تا  30 سال.(مسئولیت اخذ مدارک در هنگام ثبت نام به عهده واحد می باشد) . فرزندان اناث (دختر) کارکنان مشروط به نداشتن همسر ( دفترچه بیمه پایه تحت تکفل بیمه شده اصلی باشد)
  4. پوشش بیمه ای فرزندان ذکور که در شروع قرارداد مشمول بیمه شده اند تا پایان سال قرارداد ادامه خواهد داشت فرزندان از کار افتاده دائم (جزئی و کلی) به تشخیص پزشک معتمد بیمه گذار و ارئه مدارک معتبر و مستندات مرتبط.
  6. حق بیمه بیمه شدگان تبعی تماما به عهده پرسنل می باشد و کمک هزینه دانشگاه تنها به خود کارکنان تعلق خواهد گرفت.
  7. *****در هر زمان از قرارداد، که خلاف موارد ثبت شده توسط بیمه شدگان اثبات شود، پوشش بیمه ای بیمه شده لغو و حق بیمه پرداختی به وی عودت داده نمی شود؛ همچنین خسارت های دریافتی در طول این مدت می بایست توسط بیمه شده به شرکت بیمه عودت داده شود.
توجه توجه توجه این قرارداد 12 ماهه بوده و درصورت نیاز دانشگاه به تمدید قرارداد (جهت جمع بندی امور بیمه ای و انتخاب بیمه گر جدید) قرارداد حداکثر تا دو

ماه تمدید و و بیمه شده موظف به پرداخت حق بیمه
دو ماه تمدید شده خواهد شد.

1. مبلغ حق بیمه قرارداد 99-98 طبق جدول ذیل می باشد:
  1. نوع طرح مبلغ حق بیمه (ریال) افراد تحت پوشش(ریال) مبلغ پرداختی کارمند به ازای هر ماه (ریال)
    طرح طلایی 1.830.000 بیمه شده اصلی (کارکنان) 1.602.500
    بیمه شده تبعی 1.830.000
    طرح نقره ای 724.500 بیمه شده اصلی (کارکنان) 497.000
    بیمه شده تبعی 724.500
    طرح همگانی 227.500 بیمه شده اصلی (کارکنان) 0
    بیمه شده تبعی 227.500

2.          سایر پرسنل شرکتی می توانند با مراجعه به رابط رفاهی و تکمیل فرم و فایل مربوطه و ارائه فیش واریزی یکساله از طریق واحد با هماهنگی اداره رفاه و تعاون نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
ثبت نام پرسنل شرکتی به غیر از آوای سلامت و خرید خدمت

فرم سایر پرسنل شرکتی

فایل سایر پرسنل شرکتی

تاریخ شروع و پایان ثبت نام 98/10/28 لغایت 98/11/8