ولادت امام رضا علیه السلام

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۳ |

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی عَلِیِّ بْنِ مُوسَی الرِّضَا الْمُرْتَضَی الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِ‏

بارالها درود و رحمت فرست بر علی بن موسی الرضا پسندیده پیشوای پارسا و منزه

وَ حُجَّتِکَ عَلَی مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَی الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ

و حجت تو بر هر که روی زمین است و هر که زیر خاک بسیار راستگو و شهید

صَلاَهً کَثِیرَهً تَامَّهً زَاکِیَهً مُتَوَاصِلَهً مُتَوَاتِرَهً مُتَرَادِفَهً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَی أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ‏

درود و رحمتی فراوان و کامل و با برکت و متصل و پیوست و پیاپی و دنبال هم همچون بهترین رحمتی که بر یکی از اولیائت فرستادی.

امام رضا علیه السلام بنا به قول مشهور در 11 ذی القعده 148 هجری قمری و در مدینه به دنیا آمده اند. پدر آن حضرت امام موسی بن جعفر و

مادرشان نجمه خاتون می باشد. نجمه خاتون، در مورد ولادت آن حضرت گوید: هنگامی فرزندم رضا را به دنیا آوردم، پدرش امام موسی‌کاظم

علیه‌السلام به من فرمود: او را بگیر و خوب نگهدار زیرا او بقیه‌الله در زمین است.

برخی از سخنان امام رضا (ع)

امام رضا (ع) :  دوست‌ هرکس‌ عقل‌ او، و دشمنش‌ جهل‌ اوست‌.

امام رضا (ع) : پیوند خویشاوندی‌ را برقرار کنید گرچه‌ با جرعه‌ آبی‌ باشد، و بهترین‌ پیوند خویشاوندی‌، خودداری‌ از آزار خویشاوندان‌ است‌.

امام رضا (ع) : بخیل را آسایشی‌ نیست‌، و حسود را خوشی‌ و لذتی‌ نیست‌، و زمامدار را وفایی‌ نیست‌، و دروغگو را مروت‌ و مردانگی‌ نیست‌.

امام رضا (ع) : بعد از انجام‌ واجبات‌، کاری‌ بهتر از ایجاد خوشحالی‌ برای‌ مؤمن‌، نزد خداوند بزرگ‌ نیست‌.

امام رضا (ع) : به راستی‌ کسی‌ که‌ در پی‌ افزایش‌ رزق‌ و روزی‌ است‌ تا با آن‌ خانواده‌ خود را اداره‌ کند، پاداشش‌ از مجاهد در راه‌ خدا بیشتر است‌.

امام رضا (ع) : کمک تو به‌ ناتوان‌ بهتر از صدقه‌ دادن‌ است‌.

امام رضا (ع) : اگر بهشت‌ و جهنمی‌ هم‌ در کار نبود باز لازم‌ بود به‌ خاطر لطف‌ و احسان‌ خداوند مردم‌ مظ‌یع‌ او باشند و نافرمانی‌ نکنند.

امام رضا (ع) : توبه کار به‌ منزله‌ کسی‌ است‌ که‌ گناهی‌ نکرده‌ است‌.

امام رضا (ع) : بهترین‌ مال‌ آن‌ است‌ که‌ صرف‌ حفظ آبرو شود.

امام رضا (ع) : تواضع‌ این‌ است‌ که‌ به‌ مردم‌ دهی‌ آنچه‌ را می‌خواهی‌ به‌ تو دهند.

دفعات مشاهده: 432 بار   |   دفعات چاپ: 42 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر