تسهیلات اقامتی در هتل ویدا کیش اسفند 97

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۰ |
با توجه به درخواستهای مکرر همکاران محترم دانشگاه مبنی بر توسعه خدمات اقامتی دانشگاه و تامین اقامتگاه در جزیره زیبای کیش برنامه ریزی و هماهنگی های لازم در برای تامین خواسته همکاران صورت گرفته و قراردادی با هتل پنج ستاره ویدا که یکی از بهترین و مرغوب ترین هتل های جزیره کیش می باشد از تاریخ 97/12/1 منعقد گردید. این هتل در سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را آغاز نموده است. ساختمان هتل منطبق با معماری روز دنیا در ۱۰ طبقه بنا و دارای ۱۴۴ باب اتاق و سو‌ئیت مجلل با طراحی داخلی مدرن و بهترین امکانات رفاهی می‌باشد. از مزایای هتل می‌توان به دسترسی مناسب به ساحل خلیج نیلگون فارس، مراکز خرید از جمله مرکز خرید ونوس و دانشگاه صنعتی شریف پردیس بین الملل اشاره نمود. جهت استفاده از این تسهیلات دراسفند ماه می توانند در تاریخ 97/11/14 راس ساعت 10 صبح به سامانه تسهیلات رفاهی دانشگاه مراجعه و نسبت به رزرو وثبت نام قطعی اقدام نمایند.

ضمناً، ترانسفر هتل ویدا کیش به عهده میهمانان می باشد.

دوره ها: 3 شب و 4 روز
هزینه: به ازای هر نفر 1.500.000 ریال در هر دوره
تعداد نفرات: حداکثر 4 نفر (1 نفر اصلی +3 نفر همراه)
آدرس: کیش، میدان سنایی، بلوار موج، هتل ویدا کیش

جهت دریافت اطلاعات بیشتر به بخشنامه شماره  115/16153/د/97 مورخ 97/11/9 رجوع فرمائید.

بخشنامه هتل ویدا کیش

دفعات مشاهده: 6245 بار   |   دفعات چاپ: 103 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر