قرارداد بیمه مکمل درمان کارکنان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۷ |

با سلام
به اطلاع همکاران محترم می رساند قرارداد بیمه مکمل درمان کارکنان از تاریخ 97/8/1 برای سال 98-97 با شرکت سهامی بیمه دانا با با سه طرح طلایی، نقره ای و طرح سلامت همگانی با تصویب هیئت رئیسه محترم دانشگاه منعقد گردید. با توجه به مصوبه هیئت رئیسه محترم دانشگاه در سال جاری کلیه پرسنل (رسمی، پیمانی و قراردادی)  دانشگاه بصورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت همگانی بوده و برای آن دسته از همکاران محترمی که طرح طلایی و یا نقره ای را انتخاب نمایند معادل حق بیمه طرح سلامت همگانی از حق بیمه قابل پرداخت بیمه شده اصلی کسر خواهد گردید. در این راستا سامانه ثبت نام بیمه کارکنان دانشگاه از تاریخ 97/8/30 لغایت97/9/12 در سایت اداره رفاه و تعاون مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه به نشانیrefahi.iums.ac.ir  جهت ثبت نام متقاضیان فعال می باشد(زمان ثبت نام به هیچ وجه تمدید نخواهد شد). پرسنلی که تاکنون عضو سامانه بیمه تکمیلی نمی باشند می توانند با مراجعه به سامانه و انجام ثبت نام اولیه و دریافت کد کاربری و رمز عبور نسبت به عضویت در سامانه اقدام و سپس در طرح در خواستی خود ثبت نام نمایند.
  1. در تاریخ5 /9 /97 جلسه پرسش و پاسخ در خصوص طرحهای بیمه تکمیلی و نحوه استفاده بیمه شدگان از مراکز درمانی برای متقاضیان و رابطین رفاهی و مالی واحدهای تابعه در سالن شماره 2 مرکز همایشهای رازی از ساعت 9:30 لغایت 12:30 با حضور مسئولین شرکت بیمه دانا برگزار خواهد شد. و در صورت تمایل حضور برای عموم متقاضیان آزاد می باشد
  2. کلیه کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی که حقوق آنها از طرف واحدهای مختلف دانشگاه پرداخت می گردد.
    می توانند نسبت به ثبت نام به سامانه فوق الذکر مراجعه نمایند.
  3. هر فرد مجاز به انتخاب یک طرح برای خود و افراد تحت تکفل (همسر، فرزندان، پدر و مادر) می باشد.
  4. با توجه به اینکه حق بیمه پرسنل از واحد پرداخت کننده حقوق کارمند کسر می گردد. لذا کلیه همکارانی که مامور می باشند و یا نیروهای حراستی نسبت به انتخاب دقیق محل خدمت خود (مرکز پرداخت کننده حقوق) اقدام نمایند.
  5. فرزندان ذکور تحت تکفل ( که دارای دفترچه بیمه پایه تحت تکفل بیمه شده اصلی یا پدر باشند و به شرط نداشتن همسر) کارکنان تا سن 25 سال و در صورتیکه به تحصیل تمام وقت در دانشگاه یا موسسات عالی اشتغال داشته باشند، با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل تا  30 سال.(مسئولیت اخذ مدارک در هنگام ثبت نام به عهده واحد می باشد)
  6. پوشش بیمه ای فرزندان ذکور که در شروع قرارداد مشمول بیمه شده اند تا پایان سال قرارداد ادامه خواهد داشت.
  7. فرزندان از کار افتاده دائم (جزئی و کلی) به تشخیص پزشک معتمد بیمه گذار و ارئه مدارک معتبر و مستندات مرتبط.
  8. فرزندان اناث (دختر) کارکنان مشروط به نداشتن همسر ( دفترچه بیمه پایه تحت تکفل بیمه شده اصلی باشد)
  9. افراد فاقد بیمه پایه ( تامین اجتماعی، خدمات درمانی، نیروهای مسلح و بیمه سلامت) امکان عضویت در بیمه درمان تکمیلی را ندارند.
  10. حق بیمه بیمه شدگان تبعی تماما به عهده پرسنل می باشد و کمک هزینه دانشگاه تنها به خود کارکنان تعلق خواهد گرفت.
  11. در هر زمان از قرارداد، که خلاف موارد ثبت شده توسط بیمه شدگان اثبات شود، پوشش بیمه ای بیمه شده لغو و حق بیمه پرداختی به وی عودت داده نمی شود؛ همچنین خسارت های دریافتی در طول این مدت می بایست توسط بیمه شده به شرکت بیمه عودت داده شود.
  12. نحوه ثبت نام ایثارگران معزز و کارکنان طرحی-شرکتی-ضریب K و پزشک خانواده متعاقباً طی نامه جداگانه ای ارسال می گردد.
  13. مبلغ حق بیمه قرارداد 98-97 طبق جدول ذیل می باشد:
نوع طرح مبلغ حق بیمه افراد تحت پوشش مبلغ پرداختی کارمند به ازای هر ماه
طرح طلایی 1.700.000 ریال بیمه شده اصلی(کارکنان) 1.510.000 ریال
بیمه شده تبعی 1.700.000 ریال
طرح نقره ای 650.000 ریال بیمه شده اصلی(کارکنان) 460.000 ریال
بیمه شده تبعی 650.000 ریال
طرح همگانی 190.000 ریال بیمه شده اصلی(کارکنان) 0
بیمه شده تبعی 190.000 ریال

جدول تعهدات شرکت بیمه دانا

دفعات مشاهده: 2765 بار   |   دفعات چاپ: 35 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر