تور یک روزه نمک آبرود 97/5/4

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۷ |
گزارش تور مورخ 97/5/4 نمک آبرود

تور یکروزه، نمک آبرود مورخ 04/05/97 با حضور 82 نفر از همکاران و خانواده هایشان (2 دستگاه اتوبوس) رأس ساعت 4 صبح با حرکت از پردیس دانشگاه آغاز گردید. پس از صرف صبحانه بوفه در رستوران پارسیان واقع در گچسر به سمت چالوس حرکت کردند. شرکت کنندگان پس از دو ساعت تفریح و گردش در کنار ساحل نمک آبرود، به سمت رستوران جوان واقع در شهرک نمک آبرود برای ناهار پذیرایی شدند و پس از صرف ناهار در ادامه برنامه به طرف دهکده توریستی نمک آبرود جهت استفاده از تله کابین و سایر امکانات تفریحی دهکده حرکت نمودند وساعت 16 بعد از ظهر به طرف تهران حرکت کردند. در بین راه دربستنی فروشی (دهاتی) به صرف میان وعده (بستنی) پذیرایی و حدود ساعت 22 به تهران بازگشتند.

دفعات مشاهده: 856 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر