جشن شب یلدا ویژه نوگلان دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۸ |
مراسم جشن شب یلدا در تاریخ دوشنبه 27 آذر ماه 1396 با حضور خانم معصومی رئیس اداره رفاه و تعاون و جمعی از همکاران (ستادواحدهای تابعه) و کودکان دلبندشان در مرکز همایش های رازی دانشگاه برگزار گردید.
شب یلدا شب اول زمستان و شب آخر پائیز است، یلدا برگرفته از واژه سریانی به معنی زایش و تولد است چله و جشن‌هایی که در این شب برگزار می‌شود، یک سنت باستانی و دیرینه است. آیین شب یلدا یا شب چله، خوردن آجیل مخصوص، هندوانه، انار و شیرینی و میوه های گوناگون است که همه جنبه نمادی دارند و نشانه برکت، تندرستی، فراوانی و شادکامی هستند، و همچنین انار و هندوانه با رنگ سرخشان نمایندگانی از خورشید در شب به شمار می روند. در این شب فال گرفتن از کتاب حافظ مرسوم است. و به منظور پاس نگاه داشتن از سنت های ایرانی و باستانی و آشنایی کودکان با سنت ها، مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی (اداره رفاه وتعاون) مراسمی را برای کودکان دانشگاه علوم پزشکی ایران برپا نمودند.
مراسم شب یلدا با اجرای کودکان مهد کودک: قرائت قرآن ، سرود ملی، سرود شب یلدا خواندن رباعیات حافظ توسط نوگلان مهدکودک شروع و در طول برنامه با اجرای گروه موسیقی و اجرای برنامه کودک توسط مجری برنامه آقای حسین اکبری به همراه خاله شاپرک و هنرمندی شعبده بازان عزیز پایان پذیرفت.
شایان ذکر است میهمانان در این مراسم با تنقلات، (لبو-باقالی-میوه و آجیل شب یلدا) و عکاسی پذیرائی شدند با پایان گرفتن مراسم هدیه هایی به کودکان  و نوگلان عزیز به پاس شب یلدا صورت گرفته شد.
       telegram.me/Refahiiums
  • جشن شب یلدا

دفعات مشاهده: 1216 بار   |   دفعات چاپ: 97 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر