بخشنامه پرسنل طرحی، شرکتی آوای سلامت، ضریب K ،

همکاران محترم :

توجه توجه توجه

کلیه پرسنل طرحی، ضریب K ، شرکتی کارآفرینان آوای سلامت

1. پرسنل طرحی و ضریب K  : تکمیل فرم ثبت نام ضمیمه (فرم1) اصل وکپی، دریافت گواهی اشتغال بکار از کارگزینی(مدت اعتبار حداقل تا تاریخ 97/7/30 ) توسط متقاضیان بیمه تکمیلی و تحویل آنها به رابطین رفاهی
  2. پرسنل  موسسه کارآفرینان آوای سلامت،که متقاضی استفاده از بیمه تکمیلی دانشگاه می باشند جهت ثبت نام بیمه مکمل خود، می توانند از طریق رابط موسسه اقدام نمایند.
  3. تکمیل فرمهای Excel  طبق فرمت پیوست به تفکیک، اسکن کلیه مدارک دریافتی از متقاضیان و ارسال نامه برای مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی توسط رابط رفاهی
  4. تحویل اصل و کپی مدارک به همراه CD حداکثر تا تاریخ 96/9/5
شایان ذکر است سایر همکاران «پرسنل قراردادی و پیمانی که در مرخصی استعلاجی زایمان و یا بدون حقوق می باشند،پرسنل طرحی که پایان قرارداد آنها قبل از 97/7/30 می باشد و پزشک خانواده» با ارائه مدارک مربوطه (فرم 2- گواهی اشتغال بکار - اصل فیش واریزی پرداخت حق بیمه سالیانه بصورت یکجا  به حساب بیمه آرمان) درصورت تمایل می توانند نسبت به بیمه کردن خود و افراد تحت تکفل اقدام نمایند.

جدول تعهدات                فرم شماره 1             فرم شماره 2                  Excel

telegram.me/Refahiiums

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 328 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر