آخرین تغییرات در بررسی و تایید اسناد پزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۲۸ |
به اطلاع کلیه بیمه شدگان محترم می رساند

آخرین تغییرات در بررسی و تایید اسناد پزشکی در آیین نامه های بیمه ایران

1. هزینه های دارو، دندانپزشکی و تزریقات می بایست در نسخه دفترچه تجویز گردد و پرداخت هزینه های مذکور که در سربرگ آزاد تجویز شده است امکان پذیر نمی باشد.( طرح طلایی)
  2. هزینه های فیزیوتراپی تنها در صورتیکه توسط پزشک متخصص تجویز و نیز تعداد و تاریخ جلسات قید گردد قابل پرداخت می باشد. (طرحهای طلایی و نقره ای)
  3. آزمایش (cell free DNA) PRP,NIPT و شستشوی گوش غیر قابل پرداخت می باشد. (طرحهای طلایی و نقره ای)
  4. داروهایی که مصرف خارجی آن توسط پزشک تجویز گردیده، حتما باید گواهی مربوط به نیاز به استفاده از این دارو و علت بیماری ذکر گردد و مدارک بیماری ضمیمه شود. .( طرح طلایی)
  5. داروهای مکمل معادل ایرانی پرداخت می شود. .( طرح طلایی)
  6. آزمایشات بالای 20 آیتم می بایست توسط پزشک متخصص، علت نیاز به این آزمایش ذکر گردد. (طرحهای طلایی و نقره ای)
  7. عینک، در سربرگ آزاد غیر قابل پرداخت بوده و باید توسط پزشک متخصص در نسخه تجویز شود و توسط عینک سازی مهر گردد. (طرحهای طلایی و نقره ای)

telegram.me/Refahiiums

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 519 بار   |   دفعات چاپ: 38 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر