پرسنل طرحی،شرکتی،ضریبK و پزشک خانواده

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۷ |

قابل توجه همکاران محترم شرکتی، ضریب kو پزشک خانواده دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران

قرارداد بیمه مکمل درمان کارکنان دانشگاه از تاریخ 96/8/1 لغایت 97/7/30 با شرکت سهامی بیمه آرمان منعقد گردید. این قرارداد شامل 3 طرح، طرح طلایی(فرانشیز 10%) 1.000.000 ریال و طرح نقره ای(فرانشیز 20%)  375.000 ریال و طرح برنز فرانشیز 30%)  245.000 ریال  می باشد که هر فرد مجاز به انتخاب یک طرح برای خود و کلیه افراد تحت تکفل می باشند

با توجه به اینکه امکان حذف و اضافه و یا تغییر طرح انتخابی وجود ندارد، با مطالعه دقیق شرایط قرارداد و جداول تعهدات هر دو طرح (بارگذاری شده در قسمت بیمه سایت اداره رفاه) اقدام به ثبت نام نمایند.
متقاضیان باید پس از تکمیل فرم ذیل و واریز حق بیمه یکساله خود و کلیه افراد تحت تکفل بصورت یکجا به شماره حساب اعلام شده از طرف شرکت بیمه آرمان جهت تکمیل ثبت نام خود فیش واریزی(در 3 نسخه) و فرم ثبت نام را به رابط رفاهی محل خدمت تحویل دهند.

1. پرسنل طرحی و ضریب K  : تکمیل فرم ثبت نام ضمیمه (فرم1) اصل وکپی، دریافت گواهی اشتغال بکار از کارگزینی(مدت اعتبار حداقل تا تاریخ 97/7/30 ) توسط متقاضیان بیمه تکمیلی و تحویل آنها به رابطین رفاهی
  2. پرسنل  موسسه کارآفرینان آوای سلامت،که متقاضی استفاده از بیمه تکمیلی دانشگاه می باشند جهت ثبت نام بیمه مکمل خود، می توانند از طریق رابط موسسه اقدام نمایند.
  3. تکمیل فرمهای Excel  طبق فرمت پیوست به تفکیک، اسکن کلیه مدارک دریافتی از متقاضیان و ارسال نامه برای مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی توسط رابط رفاهی
  4. تحویل اصل و کپی مدارک به همراه CD حداکثر تا تاریخ 96/9/5

شایان ذکر است سایر همکاران «پرسنل قراردادی و پیمانی که در مرخصی استعلاجی زایمان و یا بدون حقوق می باشند،پرسنل طرحی که پایان قرارداد آنها قبل از 97/7/30 می باشد و پزشک خانواده» با ارائه مدارک مربوطه (فرم 2- گواهی اشتغال بکار - اصل فیش واریزی پرداخت حق بیمه سالیانه بصورت یکجا  به حساب بیمه آرمان) درصورت تمایل می توانند نسبت به بیمه کردن خود و افراد تحت تکفل اقدام نمایند.

1- فرم شماره 1 ثبت نام بیمه تکمیلی ( ضریب k و طرحی که پایان قرارداد آنها بعد از تاریخ 97/7/30 می باشد.)

2- فرم شماره 2 ثبت نام بیمه تکمیلی (پرسنل قراردادی و پیمانی که در مرخصی استعلاجی زایمان و یا بدون حقوق می باشند، پرسنل طرحی که پایان قرارداد آنها قبل از 97/7/30  می باشد و پزشک خانواده)

3- لیست ثبت نام کنندگان EXCEL (پرسنل شرکتی،پزشک خانواده و ضریب( k

تاریخ شروع و پایان ثبت نام

96/8/21 لغایت 96/9/5